Utilaje agricole asigură recoltă bogată

Munciți din greu pe terenurile Dumneavoastră, dar totuși nu obțineți recolta pe care așteptați? V-ați gândit la faptul, că poate nu lucrați cu utilaje agricole adecvate, și asta este cauza recoltei slabe? Deși asta poate fi problema principală, și aveți nevoie de câteva utilaje agricole noi și moderne.

Pe site-ul satex.ro puteți vedea toată gama de produse ale companiei Satex România. Depozitul se află în localitatea Săcuieni Bihor, deci aici trebuie să vă deplasați, dacă doriți să le vedeți personal. Aceste utilaje agricole sunt: cultivatoare de miriște, tocător tractat, tăvălug, combinatoare, grapă de discuri, grapă cu colț greu, compactor germinator, prășitoare, scarificator.

Toate produsele sunt noi, fabricate de către compania Satex. Toate utilajele au o garanție de doi ani de la producător, iar prețul acestora este imbatabil în raport de preț/calitate. Încă din anul 2000 această companie produce utilaje agricole purtate și tractate. Produsele acestei firme sunt inovatoare și orientate spre viitor.

Print Friendly, PDF & Email