combinatoare agricole noi

Munca mai ușoară cu combinatoare agricole noi

Înainte de semănat, pământul trebuie lucrat foarte bine, lucru în care un combinator modern poate ajuta mult fermierul. Dacă doriți să achiziționați un astfel de utilaj, sunteți la locul potrivit, că compania Satex România vă oferă combinatoare agricole noi perfecționate.

Combinatorul Satex are o combinație hidraulică etanșată, cu două rânduri de sfărâmătoare, patru rânduri de prășitoare, tăvălug și poate fi dotat cu nivelator la cerere. Cu un astfel de utilaj munca agricultorilor devine ușoară și cu rezultat bun. (mai mult…)

Citește mai mult

Cat de bune trebuie sa fie piesele CNC

Toti patronii vad in fata lor doar profitul! In cele mai multe cazuri reduc costurile in detrimentul sigurantei in exploatare, marind timpii de service al utilajelor. Insa se intampla ca ceea ce se economiseste prin aceasta practica se razbuna amarnic la final. Masinile CNC au anumite componente active care trebuie inlocuite destul de des. Piese CNC se gasesc peste tot in masina CNC si sunt foarte importante in functionarea corecta al utilajului si al procesului de debitare. (mai mult…)

Citește mai mult

O campanie Google AdWords are rata de profitabilitate ridicată

Campanie Google AdWords
Campanie Google AdWords

Produsele și serviciile nu pot fi promovate fără reclame. Din această cauză toate businessurile se folosesc de toate canalele de promovare disponibile pentru a oferi clienților șansa de a descoperi produsele lor. Și în mediul online există o serie de posibilități pentru promovarea produselor, printre care cel mai la îndemână sunt anunțurile AdWords.

O campanie Google AdWords poate să fie foarte profitabilă pentru firmă. Totul depinde doar de profesionalismul, cu care se creează campania AdWords. În publicitatea PPC cel mai important lucru este găsirea cuvintelor cheie potrivite, pentru care să fie cel mai mare număr de conversie. (mai mult…)

Citește mai mult

Echipamente patiserie pentru fabricarea bunatatilor

Tuturor ne plac produsele de patiserie, caci consumul unui covrig sau unui corn dimineata poate fi foarte placut. Dar oare ne-am gandit vreodata, cu ce echipamente patiserie sunt fabricate acestea? Dintre aceste echipamente fac parte malaxoarele profesionale, pentru realizarea covrigilor si al aluatelor tari, iar pentru foietaje sunt ideale masinile de turat foietaje. Si nu am vorbit inca despre cuptoarele electrice de patiserie, care au un rol foarte important in productia fiecarei patiserii. (mai mult…)

Citește mai mult