perdele si draperii

Perdele pentru camera copiilor

Noi, părinții am face orice pentru copii, ca ei să se simtă în largul lor, să crească și să se dezvolte în condiții optime. Camera copiilor este prima dovadă pentru acest lucru. Deși copiii încă nu pot lua decizii și nu pot să vină cu recomandări concrete, noi, părinții amenajăm camera lor cum presupunem noi că ar fi benefic pentru ei.

Perdele colorate cu modele din desene animate, covoare pufoase și cu modele din povești, tapet cu figurine, mobilă colorată în culori vesele.

Însă camera copiilor atunci o să aibă condiții optime dacă nu numai la culori și design-uri ne uităm. Produsele care sunt destinate copiilor trebuie să respecte condiții severe. În cazul în care copiii vin în contact direct cu materialele să nu existe pericolul de a se sufoca, să nu existe pericolul de a se tăia, să nu existe pericolul de înghițire a părților din produs. Noi, părinții trebuie să fim atenți că tot ce introducem în camera copiilor să nu amenințe siguranța prichindeilor, că ei nu înțeleg că draperia, covorul sau tapetul nu sunt consumabile.

Print Friendly, PDF & Email