combinatoare agricole noi

Munca mai ușoară cu combinatoare agricole noi

Înainte de semănat, pământul trebuie lucrat foarte bine, lucru în care un combinator modern poate ajuta mult fermierul. Dacă doriți să achiziționați un astfel de utilaj, sunteți la locul potrivit, că compania Satex România vă oferă combinatoare agricole noi perfecționate.

Combinatorul Satex are o combinație hidraulică etanșată, cu două rânduri de sfărâmătoare, patru rânduri de prășitoare, tăvălug și poate fi dotat cu nivelator la cerere. Cu un astfel de utilaj munca agricultorilor devine ușoară și cu rezultat bun.

Personal puteți vedea combinatoare agricole noi la depozitul companiei, în orașul Săcuieni Bihor, dar dacă nu aveți timp să vizitați depozitul, intrați pe site-ul satex.ro, pagină web pe care apare toată gama de produse ale acestui fabricant de utilaje agricole.

Bineînțeles, nu numai combinatoare agricole noi găsiți în acest depozit și pagină web, ci toate utilajele, de care aveți nevoie pentru o agricultură modernă cu rezultate impecabile. Căutați deci acest site, și alegeți utilajele potrivite pentru munca Dumneavoastră!

Print Friendly, PDF & Email