Lenjerie pat copii pentru somn linistit

Lenjerie pat copii
Lenjerie pat copii

Copilul, comoara omului deja din prima zi de viata merita tot ce e mai bun pe lume, are nevoie de hainute fine, de patut comod etc. Patutul trebuie sa fie cat se poate de comod, cu lenjerie pat copii de bumbac, materialul cel mai bun, sub care nu transpira corpul. Firma noastra comercializeaza lenjerii de foarte buna calitate atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Lenjerie pat copii se poate gasi pentru fetite si pentru baieti separat. Fiecare fetita ar vrea sa fie printesa, si cu o lenjerie cu model de printese din povesti putin isi indeplineste visul. Pentru ele se poate comanda lenjerie pat copii cu pisicuta Hello Kitty sau cu soricelul Minnie.

Pentru baieti se pot gasi lenjerii cu avione, cu Mr. Quenn sau lenjerii pentru fani al diferitelor echipe de fotbal. Asa ca obosit dupa o zi plina de miscare, copilul se va culca cu placere in aceste lenjerii, insotit de personajele preferate din desenele animate sau de echipa lui de fotbal. Din webshopul nostru puteti comanda si online lenjerie pat copii.

Print Friendly, PDF & Email