mocheta ieftina

Ce să cumpăr? Mochetă ieftină sau mai scumpă?

Mocheta este o variantă de pardoseală caldă care poate constitui un avantaj în orice locuință. Mocheta se fabrică într-o gamă variată de culori și grosimi și bineînțeles, în funcție de aceste proprietăți, variază și prețul lor.

O mochetă ieftină nu înseamnă calitate redusă, ci un material subțire care nu este destinat traficului intens. Aceste mochete sunt recomandate în încăperi unde nu sunt expuse la trafic greu și loviturilor, zgârieturilor. O astfel de mochetă poate fi folosită în dormitor, cămară, camera de oaspeți.

Dacă ai nevoie de o mochetă pentru trafic greu, nu te gândi la o mochetă ieftină! În încăperile cum ar fi holuri, living, camera copiilor va trebui să alegi o mochetă groasă cu proprietăți superioare. Aceste tipuri de mochete sunt fabricate din materiale mai rezistente, sunt țesute cu o densitate mai mare pentru a rezista la acțiuni fizice. Dacă ai nevoie de mochetă de calitate, dar contează și prețul, atunci vino în magazinele Diego și convinge-te de oferta noastră bogată.

Print Friendly, PDF & Email