Alimentatie alcalina contra bolilor

Alimentatie alcalina

Menținerea sănătății pe termen cât se poate de lung este scopul fiecăruia dintre noi. Dar majoritatea alimentelor, pe care le consumăm zilnic, sunt toxice sau acide, conțin elemente nocive pentru organism, și care duc la apariția cancerului. Însă printr-o alimentatie alcalina adecvată aceste probleme pot fi evitate.

Dintre legumele alcalinizante amintim cele cu frunze verzi, ca spanacul și macrișul, castraveți, avocado, roșii, salatele. Dar și lămâia se numără în această categorie. O alimentatie alcalina ajută nu numai la prevenirea cancerului, ci și la tratarea acestuia. Împiedică creșterea și înmulțirea celulelor canceroase, și nu lasă ca substanțele nutritive să fie absorbite de către acestea.

Este indicată și pentru persoanele cu lipsă de energie, cu exces de mucus, cu congestie nazală, nervozitate, chisturi ovariene, cu dureri de cap etc. Dar tot ce trebuie știut despre alimentatie alcalina, se poate citi pe pagina oncoshop.ro. Căutați site-ul, de unde se poate achiziționa sare alcalină!

Print Friendly, PDF & Email